Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 03:37
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 8 » Зустріч з воїном АТО в Добровеличківському ЦДЮТ
12:03
Зустріч з воїном АТО в Добровеличківському ЦДЮТ

   З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі 07.12.2015 року  в  Добровеличківському ЦДЮТ, відбулась тепла  зустріч   гуртківців з бійцем  зони АТО Селюніним Сергієм Едуардовичем.        Адміністрація,  керівники гуртків  та  вихованці ЦДЮТ  дуже тепло зустріли героїчного та мужнього воїна.

  Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнена в собі, справжній патріот України. Він – скромна і глибокої душі людина, яка не хизується важливістю своєї служби, надзвичайними її якостями. Хоча добре видно його біль і щем у душі від подій на сході України, від загибелі воїнів, яких уже не повернути до життя. З глибоким сумом та болем в очах боєць ділився з дітьми спогадами, розповідав вихованцям, що пережив за час, проведений в зоні АТО.   Сергій  Едуардович своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання дітей, запрошений воїн намагався у доступній формі розповісти  про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні зі сльозами на очах, а в кабінеті панувала тиша…

  Він охоче відповідав на питання дітей. І кожен із вихованців  хотів дізнатися про щось важливе, хвилюючись про наших воїнів-захисників України, які борються на сході  за її волю, цілісність і незалежність.

  Сергій  Едуардович  ввімкнув свій телефон,  де були відео з запуском «ГРАДІВ».  Переглянули фото з військовою технікою та з побратимами. Дітлахи  з трепетом переглянули відеозапис та фото, після чого знову посипалися безліч запитань.

  Боєць щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

  Запрошений учасник АТО Селюнін С.Е.  почув від педагогічного колективу та вихованців ЦДЮТ  щирі слова подяки і шани. Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

   Ця зустріч нікого не залишила байдужим.
   Саме такі зустрічі формують в дітях патріотичне почуття, виховують громадянина - патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини. 
    Всі учасники заходу вшанували пам'ять загиблих на сході України хвилиною мовчання. 
     Сподіваємося, що в найближчий час ця війна закінчиться, і в Україну прийде мир та спокій.

 

Переглядів: 378 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz