Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:55
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 25 » «Влучний стрілець»
15:47
«Влучний стрілець»

       Гурток «Влучний стрілець» працює на базі Липнязької ЗШ І – ІІ ступенів №2 під керівництвом Гаврилюка Віктора Ярославовича.

      Головний напрямок у роботі гуртка спрямовано на розвиток творчого потенціалу та соціальної активності особистості, формування системи гуманістичних цінностей, де цінність людини, громадянина визначається як провідна.

      На виконання воєнної доктрини України, Законів України «Про Збройні Сили України», «Про військовий обов’язок  і військову службу», постановити Кабінету Міністрів України «Про затвердження національної програми патріотичного виховання» гуртківці вивчали заходи безпечного поводження зі стрілецькою зброєю, приймали участь у підготовці  необхідної матеріальної бази для успішної роботи гуртка, вдосконалювали практичні навички поведінки в екстримальних ситуаціях. Найбільшу увагу було приділено поглибленому вивченню будови, порядку використання, обслуговування і  зберігання пневматичної зброї. Практичні заняття зі стрільби з пневматичної гвинтівки проводились з метою виховання громадського і конституційного обов’язку та розвитку почуття особистої відповідальності щодо захисту Вітчизни.

     Як підсумок гурткової роботи за І півріччя було проведено підсумкове заняття зі стрільби з пневматичної гвинтівки на звання «Влучний стрілець». Найкращий показників досягли гуртківці Герасімов Дмитро, Герасімов Олег, Кривінський Дмитро та ін. Звання «Влучний стрілець» здобули Панченко Микола, Дроник Владислав.

    В ІІ півріччі робота гуртка «Влучний стрілець» буде спрямована на вдосконалення техніки стрільби із пневматичної гвинтівки, на вивчення будови ПК і РГ, безпечного поводження зі стрілецькою зброєю.

 

Переглядів: 574 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz