Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 17:59
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 28 » Поїздка до Києва
10:07
Поїздка до Києва

 

      27 березня  2018 року члени гуртка «Стежками рідного краю» Добровеличківського ЦДЮТ, що діє на базі Липнязької ЗШ І-ІІІ ст. (керівник Мар'янова В. І.), здійснили екскурсію до м.Києва. Метою екскурсії було відвідання Київського національного університету культури і мистецтв та ознайомлення з історичними місцями столиці. 

      Візит розпочався з реєстрації у штабі «Абітурієнт 2018». Окресливши маршрут, учні вирушили знайомитись зі структурними підрозділами університету.

      Спершу відвідали факультет кіно і телебачення, дізнались про творчі заліки на факультеті кіно і телебачення, які проходять щосуботи з 10:00 до 16:00 .

      Учні  відвідали інноваційні фахові лабораторії й на інших факультетах: журналістики і міжнародних відносин; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; дизайну і реклами; режисури і шоу-бізнесу; економіки, права та інформаційних технологій; хореографічного мистецтва; культурології; музичного мистецтва. Викладачі розповіли, що на вступників чекає яскраве студентське життя – змістовне навчання, творчі зустрічі з відомими людьми, тренінги, майстер-класи професіоналів-практиків України та закордону, а також конкурси, вечірки, івенти, перфоманси, спортивні змагання та яскраві шоу-програми.

      Цікавим був візит до «Українсько-польського центру культури і мови». Вступники дізнались, що Університет культури співпрацює з багатьма провідними вищими навчальними закладами і науковими установами країн ЄС: Польщі, Німеччини, Італії, Чехії, Литви, Латвії, Естонії, Угорщини. Це дає можливість студентам університету здобувати вищу освіту за програмою «Подвійний диплом», відповідно до якої випускники можуть одночасно отримати два дипломи: український та європейський.

      Найемоційнішим моментом екскурсії для школярів стала зустріч із Михайлом Поплавським.

      Наші гуртківці поринули в атмосферу богемного навчального закладу, відчули дух студентства і дізнались багато цікавого про творчі і бізнес-спеціалізації вишу!

      Після відвідування університету відбулася екскурсія по місту. Діти побували на Майдані Незалежності, Хрещатику, біля «Золотих Воріт», відвілали Києво-Печерську Лавру.

      Надзвичайно задоволені плідно проведеним днем, екскурсанти повернулися додому.

 

 

 

Переглядів: 275 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz