Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:47
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 11 » ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ-2016
13:53
ЛІТНЄ ОЗДОРОВЛЕННЯ-2016

     Закінчився навчальний рік і розпочалося довгождане літо. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять, зняття накопиченої за рік напруги, поповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це період вільного спілкування дітей. У літа багато звичайних епітетів: дзвінке, веселе, дружне, трудове, цікаве.

    Робота Добровеличківського ЦДЮТ в таборах була спланована з турботою про цікавий і незабутній дитячий відпочинок та дозвілля. Керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості Добровеличківки традиційно проводять для школярів, які перебувають в оздоровчих таборах з денним перебуванням цікаві творчі заняття, змістовні ігри, які створюють сприятливі умови для знайомства дітей, розкривають творчі здібності, ініціативність та активність. Колектив Добровеличківського ЦДЮТ завітав до Дружелюбівської  ЗШ I-III ст.,Липнязької ЗШ I-IIIст.№1, Липнязької ЗШ I-IIIст.№2 Тишківської ЗШ I-III №1,Добровеличківської ЗШ I-IIIст.№1 та в Добровеличківський НВК «ЗШ I-IIIст.№2 – гімназія».

    Колектив Добровеличківського ЦДЮТ створив сприятливі умови для знайомства дітей: дружня атмосфера, веселий настрій. Школярам були запропоновані: інтелектуально – розважальний конкурс «Казка чарівниця», національно - патріотична гра – змагання «Україна», конкурс «Найрозумніший» творча майстерня «Виготовлення прикрас до одягу нетрадиційними методами» - ознайомили дітей з новими техніками виконання творчих робіт. «Чудеса тістопластики» ознайомили  дітей з технологією ліплення сувенірів з солоного тіста.

   Такі різнопланові заняття розвивали в дітей ерудованість,  творчі здібності, логічне мислення, кмітливість, старанність; виховували любов  до  народної  творчості, повагу до товаришів, почуття відповідальності. Керівники хореографічних гуртків провели майстер  - клас розвиваючи рухові якості, гнучкість, силу, витривалість, координацію рухів, музичний слух та почуття ритму, підвищували хореографічну культуру дітей , та з задоволенням був проведений  флеш - моб.

    Педагоги позашкільного закладу протягом усього оздоровчого періоду були зацікавлені в успіху. І вони його досягли завдяки своїй енергії, наполегливості, любові до дітей, а також від уміння пробудити ініціативу і самостійність у дітей, організувати творчі колективні справи.

 

 

     

Переглядів: 291 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz