Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 02:17
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 24 » Координаційна рада Кіровоградського обласного парламенту дітей
10:41
Координаційна рада Кіровоградського обласного парламенту дітей

           23 лютого 2017 року на базі Кіровоградського ОЦДЮТ відбулася Координаційна рада Кіровоградського обласного парламенту дітей, на якій були присутні троє делегатів від Добровеличківського районного парламенту дітей: Рзаєва Ельміра, Оспа Дар'я, Гольцер Валентина разом із координатором районного парламенту дітей Вербенко І.О.

       У ході зібрання делегати взяли участь у майстер-класах «Створення персонального безкоштовного веб - сайту» та практикум «Модернізація веб – сайту Кіровоградського ОПД» (Хлєбнікова К.В.). Для парламентарів пройшло чергове навчання Обласної Школи Лідерів учнівського самоврядування. Педагоги ОЦДЮТ для школярів провели наступні лекційно-семінарські заняття: «Дитяче та молодіжне самоврядування» (Кордонська Л.М.); «Маркетинг та основи проективної діяльності» (Войчук В.О.); «Подання проектних грантових заявок» (Хлєбнікова К.В.).

      У другій частині засідання основну увагу було приділено питанню розробки та реалізації грантових проектів у діяльності парламентарів, найактуальнішим проблемам дитячого середовища та шляхам їх вирішення. Координатори разом з лідерами вчились формувати в дітей активну життєву позицію, вміння створювати проекти, чіткий алгоритм дій щодо назви проекту, аналізувати та вірно визначати мету та завдання. Вчились організовувати свою діяльність та акцентувати увагу на актуальність проблеми.

       Загалом Координаційна рада була пізнавальною, змістовною та цікавою. Члени Добровеличківського РПД залишилися задоволені та натхненні на нові звершення.

                                                    

Переглядів: 369 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz