Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 16:09
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 30 » IV сесія XI скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей.
16:46
IV сесія XI скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей.

     24- 25 березня 2016 року відбулася IV сесія XI скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей, у роботі якої взяли участь делегати  від Добровеличківського районного парламенту дітей: Бойченко Сергій, Ревенко Олександра, Балацький Владислав на чолі з координатором  Вербенко І.О.

     Розпочалась робота з парламентарями в Кіровоградській обласній раді. З вітальними словами до учасників сесії звернулася Суркова Г.П. - директор Кіровоградського ОЦДЮТ, Лобанова С.В. - заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Степура І.С. - заступник голови Кіровоградської обласної ради.

     До порядку денного сесії були внесені та розглянуті питання про роботу Кіровоградського обласного парламенту дітей у міжсесійний період, проаналізовано стан виконання рішень, прийнятих на попередній сесії, сплановано роботу депутатських комісій. Парламентом дітей Кіровоградщини було визначено напрями подальшої діяльності обласного, районних та міських парламентів дітей, прийняли резолюцію за результатами регіональної інтернет-конференції «Вічні цінності в міжкультурних процесах: практики діалогу і примирення», накреслили напрями участі обласного парламенту дітей у  Всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою». 

    Робота юних парламентарів Кіровоградщини продовжилась на базі комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості». Цікава і змістовна програма сесії була насичена спілкуванням: члени РПД мали змогу прийняти участь у комунікативному тренінгу. Педагоги ОЦДЮТ для школярів провели наступні лекційно-семінарські заняття: «Громадянська освіта» (Суркова Г.П.); «Розвиток особистості» (Фоменко А.Г.); «Дитяче та молодіжне самоврядування» (Кордонська Л.М.); «Маркетинг та основи проективної діяльності» (Войчук В.О.); «Менеджмент» (Солодєєва О.М.).

      Наостанок учасники мали змогу продемонструвати свої таланти, взявши участь у розважальній програмі.

     IV сесія XI скликання обласного парламенту дітей закінчилася, молоді депутати захоплені від вражень та позитивно налаштовані відбули по домівкам для міжсесійної роботи.

 

 

 

 

Переглядів: 320 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz