Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 19:11
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 19 » День відкритих дверей
09:48
День відкритих дверей

       Вересень вітає нас не тільки яскравими барвами осені, а й початком нового навчального року. У Центрі дитячої та юнацької творчості він ознаменувався Днем відкритих дверей. Щороку це свято є яскравою подією в житті Центру. 
15 вересня 2016 року адміністрація та керівники гуртків знову запросили всіх бажаючих зануритися в світ мрій та творчості. Учні Добровеличківських шкіл мали можливість побувати на святі. Разом з дітьми свято відвідали батьки вихованців, які також поринули у свято радощів та пригод. Кожен з них радів за свою дитину.

        Відкриття розпочалося з державного гімну. Цього року його слова не залишили байдужим жодного й було справді хвилююче: навіть найменші дітки разом з дорослими співали гімн . 
Традиційно відкриття почалося з виступу директора Завалко Л.О. та методиста Давиденко О.П. Вони  радо привітали усіх присутніх з новим навчальним роком, нагородили переможців минулорічних конкурсів за високі успіхи та досягнення, за творче зростання, за вагомий внесок у розвиток  та процвітання Добровеличківського ЦДЮТ. 

     15 вересня стало стартом початку роботи цілої мережі гуртків. Вихованці ЦДЮТ, не маючи власного приміщення, - танцюють, малюють, співають, вишивають, ліплять, шиють, конструюють, ставлять п`єси, декламують вірші, змагаються у спорті, пишуть науково-дослідницькі роботи. Результатами такої роботи є численні грамоти для вихованців та їх керівників, які свідчать про перемоги не тільки на місцевому та обласному рівні, але і на Всеукраїнському рівні!

        На свято до ЦДЮТ завітала Мусієнко Людмила Анатоліївна - депутат обласної ради, яка привітала дітей, батьків та керівників гуртків з початком нового навчального року, побажала творчих злетів і перемог та вручила  подарунки.

       Справжнім і прекрасним подарунком для всіх присутніх на святі стали чудові музичні вітання у виконанні вихованців вокального гуртка «Сольного співу»  (керівник Завалко Л.О.), веселі танці від хореографічних гуртків центру творчості « Веселка» (керівник Думенко Н.В.), «Перлина»  (керівник Ковальчук Р.А.).

         По закінченні святкової лінійки діти в гарному настрої продовжували веселитись та грати у розважально  -  ігровій програмі « Щасливе дитинство у «Дружній родині»».

          З надією на високі досягнення і перемоги вирушили діти у новий навчальний рік. Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості відкриває двері перед Вами і щиро бажає всім успіхів у навчанні, здійснення мрій і підкорення вершин. Щасти Вам!

Переглядів: 407 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz