Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 12:19
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 22 » Закриття головної ялинки Добровеличківки
14:25
Закриття головної ялинки Добровеличківки

      На центральній площі селища Добровеличківки, в день одного з головних християнських свят - Водохреща Господнього, у кращих українських традиціях, Доброеличківським ЦДЮТ було організовано та проведено закриття головної новорічної ялинки району. На центральну площу зійшлися вихованці райцентрівських шкіл, аби на рік попрощатися із зеленою красунею.

     Перед початком розважальної програми учасників святкового дійства привітали голова районної ради Л.Корнієнко, селищний голова І.Погрібніченко та директор Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості Л. Завалко.

      Для присутніх зі сцени лунали колядки, щедрівки, слова привітання з Меланкою, Василем та Новим роком. Вихованці Добровеличківського центру дитячо-юнацької творчості водили хороводи, радували піснями та танцями, розігрували білети «Водохресної лотереї» та три джекпоти. Упродовж свята присутніх частували варениками та чаєм з бубликами.

Чимало дітвори прийшло до головної ялинки району, щоб востаннє в цьому новорічному сезоні насолодитись її мерехтливими вогниками, запальною музикою та веселою атмосферою свята.

      Учасники свята отримали безліч позитивних емоцій, незабутніх вражень від цікавої концертно-розважальної програми за участю зимових персонажів свят - Діда Мороза і Снігуроньки, які проводили веселі ігри та танці, вручали дітям призи і солодощі.

     За підтримки Соловчуків Івана та Віктора, А.Осавелюка, О.Ярової, О.Шмалька, Добровеличківської селищної ради родзинкою свята для дітвори стало частування смачними варениками, солодкими бубликами, цукерками та гарячим чаєм. У період новорічних та різдвяних свят добровеличківці весело відкрили ялинку, в народних традиціях зустріли Різдво Христове, гучно попрощалися з головною красунею.

      Тож нехай 2018 рік стане роком миру і благополуччя!!!

                                                                                 

 

 

 

Переглядів: 355 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz