Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 14:14
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 23 » VIII Всеукраїнська конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»
15:24
VIII Всеукраїнська конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

VIII Всеукраїнська конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників»

          17‒19 листопада 2017 року в м. Миколаєві відбулася VIII Всеукраїнська конференція учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників», організована Миколаївським обласним центром туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді (МОЦТКЕ). У конференції взяли учать представники 17 областей України.

                           

        Урочисте відкриття конференція, пленарне засідання та робота секцій відбувалася на базі Миколаївського муніципального колегіуму ім. В.Д. Чайки. На пленарному засіданні, яке було приурочене двом пам’ятним датам – 70-річчю МОЦТКЕ та 80-річчю від створення Миколаївської області, виступали відомі вчені, краєзнавці, громадські діячі.

                         

      Робота секцій здійснювалася за такими напрямками: історичне, археологічне, етнографічне, екологічне, географічне краєзнавство і культурна рідного краю та музейна справа. З доповіддю «Традиції будівництва народного житла на Добровеличківщині» на секції «Етнографічне краєзнавство» виступив Тупчієнко Святослав - учень комунального закладу «Добровеличківське навчально-виховне об'єднання «спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», вихованець гуртка «Пізнаємо рідний край» Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості Добровеличківської районної державної адміністрації .

                     

        Оргкомітет конференції розробив цікаву програму конференції, в рамках якої гості отримали можливість ознайомитися з дивовижними експонатами Миколаївського обласного краєзнавчого музею «Старофлотські казарми» та відвідати одну з найстаріших обсерваторій Європи – Науково-дослідницький інститут «Миколаївська астрономічна обсерваторія», дізнатися про специфіку роботи цієї установи й зазирнути на вечірнє осіннє небо у телескоп.

       Учасники конференції отримали надруковані збірники матеріалів (статей) конференції, свідоцтва про участь в конференції, а керівники делегацій – ювілейні подарунки до 70-річчя МОЦТКЕ.

        На урочистому закритті VІІІ Всеукраїнської конференції учнівської молоді «Мій рідний край, моя земля очима сучасників» кращі доповіді були відзначені дипломами та найближчим часом будуть надруковані у розширеному вигляді в збірці статей. Також на закритті конференції керівники делегацій отримали подарунки від Центру соціальних ініціатив Миколаївського глиноземного заводу «Русал» та Миколаївського обласного краєзнавчого музею ‒ настільну гра з елементами історичного краєзнавства «Миколаївський магнат», яка стане у нагоді вчителям та керівникам гуртків при організації учнівського дозвілля.

          

Переглядів: 291 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz