Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 19.03.2024, 09:24
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 3 » ХІІІ районний фестиваль "Сонячне коло"
09:40
ХІІІ районний фестиваль "Сонячне коло"

       Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей –‒ прекрасне свято радості та надії.

       Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят. За однією із версій, у 1925 році Генеральний консул Китаю в Сан-Франциско зібрав групу китайських дітей-сиріт і влаштував для них святкування Дуань-у Цзе (Фестиваль човнів-драконів), яке якраз припала на 1-ше червня. Завдяки щасливому випадку цей день збігся із часом проведення «дитячої» конференції в Женеві. Рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей саме першого червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році. ООН підтримала ініціативу федерації та оголосила захист прав, здоров'я і життя дитини одним із пріоритетів у своїй діяльності.

                                 

       У цей день в країнах світу влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Тож, 1 червня 2017 року в Добровеличківському районі працівниками відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості проведений  ХІІІ районний фестиваль «Сонячне коло». 
Свято стало незабутнім для учасників фестивалю «Сонячне коло». Тему XІІІ фестивалю «Діти за мирне майбутнє» висвітлили діти та підлітки у номінаціях: „Вокальне мистецтво”, „Хореографічне мистецтво”, Художнє читання» та «Театральне мистецтво»

                                           
         З вітальним словом до дітей звернувся директор Добровеличківського ЦДЮТ Завалко Л.О.
Свято було сповнене приємними емоціями, піднесеним настроєм та яскравими спогадами.
Переможців фестивалю було відзначено дипломами відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської райдержадміністрації та Добровеличківського ЦДЮТ І, ІІ та ІІІ ступенів.

т                         
       Фестиваль
відкрив багато талантів Добровеличківського району та подарував своїм учасникам море сюрпризів, приємних знайомств та купу безцінного досвіду.
 

      

 


       Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Переглядів: 311 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz