Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 15:23
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 2 » Районний конкурс "Інтелектуал"
10:11
Районний конкурс "Інтелектуал"

Районний конкурс "Інтелектуал"

        Традиційно, на осінніх канікулах, збирається учнівська еліта Добровеличківського району, щоб визначити, хто з них найрозумніший. Не став виключенням і цей рік. 28 жовтня 2016 року о дев’ятій годині розпочався районний конкурс «Інтелектуал», в якому взяли участь двадцять учнівських команд з тринадцяти навчальних закладів. Десять команд виборювали звання найрозумніших у молодшій віковій категорії «М» до 9 класу, і стільки ж команд визначали найерудованіших гравців у старшій категорії «Ш» до 11 класу. Змагання проводилися одночасно по двох ігрових зонах – Помічнянській та Добровеличківській. На турнір прибули такі команди 

     Підтвердили свій високий рівень минулорічні призери районного та учасники обласного конкурсу – вихованці Помічнянських шкіл №1 та №3, Добровеличківської школи №1 З першого туру в лідери у старшій віковій категорії вийшла команда «Нескорені» Помічнянської ЗШ №3, трохи відстали «Барселона» Помічнянської ЗШ №1 та «Експромт-С» Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ст. №1. «Нескорені» лідирували і після другого туру, «Барселона» та «Експромт-С» порівнялися, а в третьому вихованці Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №3 підсіли, чим скористалися учні Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ст. №1. Після трьох турів «Нескорених» та «Експромту» була однакова кількість балів, «Барселона» відстала на один ігровий бал і посіла третє місце. Доля перемоги була визначена на сьомому додатковому запитанні. У запеклій боротьбі перемогу у старшій віковій категорії здобули вихованці Добровеличківської школи №1, учні з Помічнянської школи №3 задовольнилися другим місцем. У молодшій віковій категорії команда «Єнотики» Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №1 з першого туру захопила лідерство і не дала жодного шансу своїм конкурентам. В підсумку друге місце посіла команда «Експромт-С» Добровеличківської ЗШ І-ІІІ ст. №1, на один ігровий бал відстала команда «Navi» Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №3, які закріпилися на третьому місці. 

       Слід зазначити, що цього річ пакет запитань був набагато складніший і включав в себе запитання навіть із дорослих турнірів. Загалом, атмосфера заходу була веселою і дружною, діти зустріли своїх однолітків і друзів, продемонстрували свої знання і дізналися дещо нове. Попереду у переможців обласні змагання, а всіх бажаючих запрошуємо наприкінці жовтня до Олексіївської школи для того щоб відіграти обласний синхронний турнір. Для підготовки до наступних турнірів друкуємо усі  запитання турніру.

Переглядів: 388 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz