Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 08:45
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 25 » ЦДЮТ звітує
13:53
ЦДЮТ звітує

    22   квітня 2016 року  у приміщенні районного Будинку  культури   традиційно   відбувся звітний, благодійний концерт Добровеличківського центру дитячої та юнацької творчості «Сторінками пам’яті», присвячений національно-патріотичному вихованню.

    Щорічний творчий звіт перед своїми батьками та односельцями вихованці ЦДЮТ  представляли    протягом  2-годинного концерту.

    На початку директор ЦДЮТ Завалко Л.О. підвела підсумки за навчальний рік,  винесла подяки керівникам гуртків, вихованці яких мали перемоги на різноманітних конкурсах, подякувала батькам, відділу освіти, молоді та спорту на чолі з начальником Силенко Л.В., голові районної ради Корнієнко Л.Б., селищному голові Погрібніченко І.І., працівникам районного будинку культури за підтримку та розуміння. Слова вдячності звучали незмінним спонсорам закладу, а саме: Соловчуку В.М., Соловчуку І.М., Попелюху Ю.І., Попелюху С.Ю., Пасхалу С.В., Шмальку О.І., Селецькій Н.Ф., Неофіті І.Б., Неофіті Б.І., Куделі М.М., Мєдвєдєву В.Є., Саусю С.І.

    Танцювальні композиції, вокальні номери, художнє читання,  які увійшли до програми  концерту, засвідчили високу якість підготовки вихованців, їх сценічну культуру та  виконавський рівень. Найбільшу насолоду викликали виступи наймолодших учасників.  Виступи юних танцюристів, які доповнювались гарним музичним супроводом та дивовижними костюмами, мали шалений успіх у присутніх глядачів та зустрічались бурхливими оплесками.

    Учасникам заходу,  на чолі з  адміністрацією та постановниками Завалко Л.О., Давиденко О.П., Вербенко І.О., вдалося   створити на сцені емоційно - яскраву концертну виставу з різнохарактерних та  оригінальних номерів. Більше сотні вихованців гуртків «Веселка» (Думенко Н.В., Ковальчук Р.А.), «Сольний спів» (Завалко Л.О.), «Юний талант» (Сивак Т.В.), «Естрадний спів» (Пояцика Н.І.), «Співанки» (Лозовенко О.Г.), «Веселка» (Савченко Л. М.)   створили різнобарвний калейдоскоп концертних номерів та  подарували своїм шанувальникам гарний настрій і сонячні усмішки. 

    В репертуарі концерту були номери, напрацьовані хореографічним колективом «Веселка» протягом останніх років,  які   брали участь у багатьох Всеукраїнських конкурсах та фестивалях.   

    На сцені один одного змінювали художні номери.    «Все це стало переконливим результатом річної копіткої роботи, кінцевого творіння творчого задуму юних талантів та їх керівників»,- так зазначила голова районної ради Корнієнко Л.Б. у своєму виступі. Приємною несподіванкою було побачити на сцені вокальну групу керівників  вокальних гуртків, яка вразила всіх  своєю виконавською майстерністю та не залишила байдужим жодного присутнього в залі.  А  родзинкою заходу став виступ дитячої вокальної групи «Перлина» (Завалко Л.О.)

    Підсумком концерту став виступ начальника відділу освіти, молоді та спорту Силенко Л.В., яка дала найвищу оцінку роботі центру творчості та вручила подяку колективу за професіоналім у роботі, за проявлену творчість та креативність.

    Захід довго залишиться у пам’яті  глядачів, тому що були і сльози, і хвилювання. Зібрані кошти в сумі 2000 грн. перераховані хворій дитині Покачайлу Максиму.

     Педагогічний колектив ЦДЮТ гордий за своїх вихованців, за їхні досягнення, за перемоги.

    Тож дай Бог всім педагогам, вихованцям ЦДЮТ, батькам, спонсорам, всім небайдужим здоров’я, миру, злагоди!

                            

 

Переглядів: 446 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz