Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 08:52
Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості
Меню сайту
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 15 » «ЦДЮТ скликає друзів»
17:32
«ЦДЮТ скликає друзів»

          Вересень вітає нас не тільки яскравими барвами осені, а й початком нового навчального року. У Центрі дитячої та юнацької творчості він ознаменувався Днем відкритих дверей. Щороку це свято є яскравою подією в житті Центру.

                                                                           
         15 вересня 2017 року адміністрація та керівники гуртків знову запросили всіх бажаючих зануритися в світ мрій та творчості. Учні Добровеличківських шкіл мали можливість побувати на святі. Разом з дітьми свято відвідали батьки вихованців, які також поринули у свято радощів та пригод. Кожен з них радів за свою дитину.

                                                                            

     Традиційно відкриття почалося з виступу директора Завалко Л.О. Вона радо привітала усіх присутніх з новим навчальним роком, нагородила переможців минулорічних конкурсів за високі успіхи та досягнення, за творче зростання, за вагомий внесок у розвиток та процвітання Добровеличківського ЦДЮТ.

                            

      15 вересня стало стартом початку роботи цілої мережі гуртків. Вихованці ЦДЮТ, не маючи власного приміщення, - танцюють, малюють, співають, вишивають, ліплять, шиють, конструюють, ставлять п`єси, декламують вірші, змагаються у спорті, пишуть науково-дослідницькі роботи. Результатами такої роботи є численні грамоти для вихованців та їх керівників, які свідчать про перемоги не тільки на місцевому та обласному рівні, але і на Всеукраїнському та  Міжнародному!

                                                                          

    На свято до ЦДЮТ завітала селищний голова - Погрібніченко Ірина Іванівна, яка привітала дітей, батьків та керівників гуртків з початком нового навчального року, побажала творчих злетів і перемог та вручила грошову премію переможцям всеукраїнських конкурсів.

    Справжнім і прекрасним подарунком для всіх присутніх на святі стали чудові музичні вітання у виконанні вихованців вокального гуртка «Сольного співу» (керівник Завалко Л.О.), веселі танці від керівника хореографічного гуртка Думенко Н.В.

                                                                                        

      По закінченні святкової лінійки діти в гарному настрої продовжували веселитись та грати у розважально - ігровій програмі «Поринь у світ творчості».

                                                       

    З надією на високі досягнення і перемоги вирушили діти у новий навчальний рік. Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості відкриває двері перед Вами і щиро бажає всім успіхів у навчанні, здійснення мрій і підкорення вершин. Щасти Вам!

 

Переглядів: 404 | Додав: Dcdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Годинник
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • КОІППО
  • Відділ освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА
  • РМК відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА

  • Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz